ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Να γιατί φύγαμε απο το Σύνταγμα...


Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα @φορμή 
 
Θαυμάστε το πρωτοσέλιδο του προχθεσινού Ριζοσπάστη. Βρήκαν την λύση για να ξεφύγουν από την πίεση που δέχονται απο μέλη και οπαδούς τους, για την απομόνωσή τους και την άρον άρον φυγή τους από το Σύνταγμα. Έτσι κι αλλιώς εάν γινόταν κάτι θα έλεγαν εμείς το είχαμε προαναγγείλει, ενώ τώρα που δεν έγινε θα πουν ότι με την παρέμβασή τους απεφεύχθη. Τώρα τι σχέση έχουν τα επεισόδια στον αγώνα του ολυμπιακού με την απεργιακή κινητοποίηση μόνο αυτοί το ξέρουν…
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 22 Φλεβάρη 2011 – αριθ. φύλλου: 10899
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Ετοιμάζουν προβοκάτσια στην απεργία
Τα γεγονότα του Σαββάτου, στον αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, έχουν σχέση με ομάδες «φιλάθλων» που χρησιμοποιούνται γενικότερα στην κοινωνία, στις διαδηλώσεις, ως ομάδες προβοκατόρων. Πρόβα τζενεράλε τέτοιων ομάδων έγινε το Σάββατο το βράδυ με αποστολή την οργάνωση προβοκάτσιας στη μεθαυριανή απεργία. Η κυβέρνηση ξέρει και έχει την ευθύνη.
Με αφορμή λοιπόν αυτό το σχόλιο της "@φορμή" - αν και δεν είμαστε υπέρμαχοι της μιας μοναδικής και “αντικειμενικής” αλήθειας, όπως είναι το ΚΚΕ - θα χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον χαρακτηρισμό για να αξιολογήσουμε μια άλλη πολιτική πρακτική του. Το ΚΚΕ αντικειμενικά στηρίζει την κυβέρνηση με την πρακτική που κρατάει στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στα ΜΜΜ (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς)

Λοιπόν σε κάθε Γενική Απεργία στηρίζει την γραμμή να απεργούν, ώστε να μην υπάρχει τρόπος να κατέβει κόσμος στις πορείες και στις διαδηλώσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες, γιατί γνωρίζει ότι όλος αυτός ο κόσμος δεν θα πάει στην δική του συγκέντρωση. Βέβαια για τους οπαδούς και τα μέλη του φροντίζει να μισθώνει μεταφορικά μέσα με χρήματα από το κομματικό ταμείο...




29 σχόλια :

  1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ) ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΡΑΝΤΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ : ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :

    ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φύγατε από το Σύνταγμα γιατί δεν πείσατε κανένα. Επειδή νομίζεται ότι με ένα blog και μία αφίσα της κακιάς ώρας οι μεγάλες μάζες θα κατέβουν στο δρόμο Είστε ανίκανοι να αντιπαρατεθείτε με τους μπάτσους και περιμένετε από το ΚΚΕ να κάνει τη δουλειά για εσάς. Πάντα για της ήττες σας θα φταίνε οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώυμο 11:56

    Ναι, ναι!
    Από την εποχή του Πολυτεχνείου το 73, πάντα το ΚΚΕ ήταν μπροστάρης στις εξεγέρσεις και στις συγκρούσεις. Από τότε ότι δεν το ελέγχει το θεωρεί προβοκατόρικο και δουλειά της ασφάλειας.

    Μόνο που σήμερα, οι ασφαλίτες είναι μέσα στον Περισσό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α μπα ανακάλυψες τωρα την ασφαλεια μεσα στον Περισσο ? Αντε ρε χαφιε ΄να ρίξεις καμία πετρα σε καμια βιτρινα μπας και αλλαξει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΠΙΘΑ και ...και ξερό ψωμί!

    Το ATHENS NEWSαπό την χθεσινή συγκέντρωση είναι μόνον τις ελληνικές σημαίες και τα πανό της ΣΠΙΘΑΣ στην φωτογραφία που δημοσιεύει εδώ: Mass protest against austerity

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά το αν το Σύνταγμα θα γινόταν Ταρχιρ εξαρτώνταν από το ΚΚΕ;
    Ο πολιτικός θίασος Αλαβάνου γίνεται όλο και πιο αξιοθρήνητος. Οταν παιρνεις τέτιοιες βολουνταριτικές θέσεις δυστυχώς πρέπει να εξηγήσεις γιατί τελικά δεν έγινε Ταρχιρ... και αρχίζουν τα δύσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμο 12:35

    Από πότε ο Αλαβάνος έγινε πρόβλημα και για τον Περισσό; Μέχρι τώρα ήταν πρόβλημα της Κουμουνδούρου...

    Αυτά να τα λέτε στους δικούς σας,γιατί οι μισοί είναι έτοιμη να την κάνουν για την ΣΠΙΘΑ με τα εθνικοπατριωτικά που λέτε και οι άλλοι μισοί να γίνουν αναρχικοί, όταν βλέπουν το κόμμα να βάζει την ουρά στα σκέλια και να μην θέλει να συγκρουστεί με την κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΡΙΣΤΕΡΑ: Το πιο σύντομο ανέκδοτο μετά από αυτό της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμο 12:18 μ.μ.

    Τώρα μίλησες σωστά! Τα ίδια λέτε και στους δικούς σας, όταν πήγαν να μπουκάρουν στην βουλή: Αντε ρε χαφιε ΄να ρίξεις καμία πετρα σε καμια βιτρινα μπας και αλλαξει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

    Έπρεπε να καλέσει σε απεργοσπασία σε 'ολα τα ΜΜΜ για να κατέβει κόσμος.
    Επίσης στα ΜΜΕ για να μεταδώσουν τον αυτοπυρπολούμενο Αλαβάνο
    Ασφαλώς στα καταστήματα εστιάσεως για να τσιμήσουμε κάτι πριν και μετά την πορεία και
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στις τράπεζες για να τους βρούμε και να τους κάψουμε!!

    Ε ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανώνυμο 1:03 μ.μ.

    Ψυχραιμία φίλε μου! Η φωτιά είναι αλλού, δεν είναι ούτε στον αυτοπυρπολούμενο Αλαβάνο, ούτε στις τράπεζες. Ο περισσός σιγοκαίγεται από μέσα. Και τα μπατζάκια σου έχουν αρπάξει φωτιά...

    Το τηλέφωνο της πυροσβεστικής είναι το 199, αν δεν το γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για όσους δεν το έχουν διαβάσει:


    ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΉΣ

    Αλέκος Αλαβάνος: Η κυβέρνηση αισθάνεται πανικό για την πλατεία Συντάγματος»


    «Η σημερινή μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα έκανε το συμπέρασμα οριστικό.

    Η ανά τρίμηνο οργάνωση από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ μιας τελετουργικής πορείας είναι λιτανεία που διευκολύνει αντί να κάμψει την κυβέρνηση. Ούτε καν για την τιμή των όπλων.

    Οι επιμέρους συνδικαλιστικοί αγώνες, δύσκολοι και ηρωικοί, που παύουν όμως μόλις ψηφισθεί ο σχετικός νόμος αφήνουν εκ των πραγμάτων το κίνημα χωρίς συνέχεια.

    Το αίτημα που μπορεί να πολιτικοποίησει, να ενοποιήσει, να βαθύνει τους αγώνες είναι: Να πέσει τώρα η κυβέρνηση Παπανδρέου.

    Και απαιτεί τις κατάλληλες μορφές πάλης.

    Η 23η Φλεβάρη έδειξε ότι η κυβέρνηση αισθάνεται πανικό στο ενδεχόμενο παραμονής του λαού στην πλατεία Συντάγματος.

    Αισθάνεται πανικό για μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε από νεολαιίστικες και συνοικιακές ομάδες στο διαδίκτυο.

    Για αυτό η στρατηγική της έντασης, αξιοποιώντας ακόμη και νεοφασιστικές ομάδες που από τον Άγιο Παντελεήμονα μετακόμισαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

    Για αυτό και οι επαναλαμβανόμενοι βομβαρδισμοί με χημικά ειρηνικών διαδηλωτών μόλις προσέγγιζαν την πλατεία Συντάγματος.

    Παρά τις δύσπνοιες, τις αλλεργίες, τις κακουχίες χιλιάδες και για ώρες έμειναν εκεί.

    Ο κόσμος του Μέτωπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής με το σύνθημα «Δαδηλώνουμε – Παραμένουμε στο Σύνταγμα» έδωσε με πάθος και αισιοδοξία το παρόν. Μαζί με αγωνιστές από πολλές αριστερές οργανώσεις, φοιτητές, μέλη των ΕΛΜΕ και της ΔΟΕ, εργατικά σωματεία.

    Εδώ ξαναγεννιέται η ενότητα και η συντροφικότητα των αριστερών. Εδώ γεννιέται η μετωπική δράση.

    Ξέρουμε πια τι πρέπει να γίνει.

    Ξέρουμε ότι ο τρόμος και η βία είναι το τελευταίο όπλο μιας αποδομημένης πολιτικά και ηθικά κυβέρνησης. Η μαχητική, πλατειά, ειρηνική κινητοποίηση το ανίκητο όπλο του λαού.

    Σήμερα έγινε ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

    Η σημερινή εμπειρία και η συντροφική ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα δείχνει ότι η μεγάλη στιγμή, η μεγάλη στροφή μπορεί να είναι και εφικτή και κοντά».

    Αθήνα 23.2.2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι δημόσιοι (οι μόνοι που απεργούν), ξέρουν καλά οτι τα πρώτα θύματα μιάς ριζικής ανατροπής του συστήματος θα έιναι οι μισθοί και οι συντάξεις τους. Γι αυτό και κάνουν αγώνα χαρακωμάτων, προσπαθώντας ο καθένας για τον κλάδο του, να περισώσει ο,τι μπορεί εκβιάζοντας τους πολιτικούς μέσω της κοινωνίας. Αλλά ποτέ δεν αμφισβητούν το χέρι που τους ταΐζει. Δεν έιναι κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ίδια προβλήματα που έχει το ΚΚΕ με τον κόσμο του, έχει και ο ΣΥΝασπισμός. Γι αυτό σήμερα βγήκε ο Ν. Φίλης στο 105.5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ και - ως νέος Κύρκος - καταδίκασε τα χθεσινά "έκτροπα".

    Στις δύσκολες στιγμές, όταν το κίνημα διαφαίνεται ότι μπορεί να πάει ένα βήμα πιο μπροστά στις διεκδικήσεις και στις μορφές πάλης, τότε τα κόμματα της παραδοσιακής Αριστεράς είναι ενωμένα απέναντί του. Από το "Πολυτεχνείο" του 73 ως τον πρόσφατο "Δεκέμβρη" την ίδια κοινή στάση είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χθες ο άλλος ο Νίκος, ο Ν. Βούτσης καθοδηγούσε από κοντά την νεολαίας του ΣΥΝ και ήταν όλη την ώρα της πορείας στο μπλοκ της με περιφρούρηση μάλιστα όπως αυτή της ΚΝΕ, όταν περνάει από "επικίνδυνες" περιοχές.

    Μπορείτε να τον δείτε στο 14.05 λεπτό στο video της ΕΟΣ από την χθεσινή πορεία. Είχε φοβηθεί μήπως κάποιοι από την νεολαία του ΣΥΝ παραμείνουν στην πλατεία του Συντάγματος και πιθανόν να αλληθωρίσουν προς άλλες κατευθύνσεις, γιαυτό φρόντισε να είναι εκεί και να επιβλέπει αν εφαρμόζονται οι οδηγίες της Κουμουνδούρου.

    Υ.Γ. Η πληροφορία ότι ζήτησε πρόσθετη αμοιβή από το κόμμα ως επαγγελματικό στέλεχος για υπερωριακή απασχόληση και εργασία εκτός γραφείου, δεν έχει διασταυρωθεί και ως τούτου δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άλλα έχω ακούσει για τον Ν. Βούτση. Ζήτησε σε σχέση με τον Ν. Φίλη να πάρει αύξηση, γιατί αυτός κάνει την βρώμικη και επικίνδυνη κομματική δουλειά. Συγκεκριμένα ζήτησε να τον βάλουν στα ανθυγιεινά και επικίνδυνα επαγγέλματα.

    Ο Ν. Φίλης λέει εκ του ασφαλούς ότι γουστάρει στο ραδιόφωνο και γράφει ότι θέλει στην ΑΥΓΗ, όμως αυτός βρίσκεται στον δρόμο και τα ακούει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι24 Φεβρουαρίου 2011 στις 4:02 μ.μ.

    Όλα τα επαγγέλματα έχουν τις δυσκολίες τους, όπως και το επάγγελμα του "μισθοφόρου της ανανεωτικής αριστεράς". Τουλάχιστον αυτός ζει από τον κορβανά του ελληνικού κράτους και πληρώνεται από τα κονδύλια των κομματικών επιδοτήσεων (γιατί δεν νομίζουμε ότι φτάνουν οι συνδρομές των μελών του ΣΥΝασπισμού για τους μισθούς των επαγγελματιών της πολιτικής). Όμως μήπως θυμάστε πια τροτσκιστική οργάνωση παλαιά είχε σχέσεις με τον Καντάφι, μοίραζε το πράσινο βιβλίο του και έβγαζε σε πολυτελή έκδοση της εφημερίδα της;

    Γιατί εκτός από τον GAP και τον πατέρα του, είχαν και άλλοι σχέσεις με το καθεστώς του Καντάφι, και δεν πρέπει να το ξεχνάμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε πια ήταν αυτή η οργάνωση πες μας μην μας αφήνεις με την περιέργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εεκ. αυτοί που φλερτάρουν τώρα τους αναρχικούς, δηλώνουν "ελευθεριακοί κομμουνιστές- τροτσκιστές" και τους φαίνεται "φλωρικη" η Ανταρσύα. Οι άνθρωποι το 1994 είχαν ψηφίσει Πάγκαλο στο β'γύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ούτε η φοβική στάση του ΚΚΕ που τρέμει ό,τι δεν ελέγχει τσουβαλιάζοντας τους υπαρκτους ασφαλίτες/προβοκάτορες/κουκουλοφορους με την εμπρακτη οργή χιλιάδων νέων και μεγαλύτερων, ούτε και τα "γειά σου" διαγγέλματα του Μετώπου αα και του αλ. αλαβάνου έτσι, χωρίς σχεδιο, μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

    Το μεν ΚΚΕ περιχαρακώνεται με μόνο στόχο τον έλεγχο της βάσης του, χωρίς να μπορεί να προτείνει προγραμματικά τίποτα παραπάνω από μια στείρα εκδοχή της λαϊκής (;;;) εξουσίας, ο δε ΣΥΡΙΖΑ και το μετωπο αα, έχουν την γνώμη -απο ό,τι φαίνεται- πως με συνθήματα χωρίς πολιτικό σχεδιο, μπορεί να γίνει της αιγύπτου. Μα με μηχανιστικό τρόπο/αντιγραφή δεν γίνεται τπτ.

    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει καλύτερες προϋποθέσεις και για το κινηματικό και για το πολιτικό, όμως έχει ακόμα ζητήματα πολλά να λύσει (έχει και το διήμερο 25-26 φλεβάρη στο Πάντειο με ενδιαφέροντα θέματα)!

    Ο κόσμος μέρα με τη μέρα αποκτά περισσότερη οργή και λιγοτερες αυταπάτες.

    Η Αριστερά μπορεί να γίνει πιο μαχητική, πιο ενωτική και πιο συγκροτημένη πολιτικά/προγραμματικά σε αντικαπιταλιστική/σοσιαλιστικη κατεύθυνση που είναι και το ζητούμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχεται πολύ πλάκα τελικά
    Μήπως φταίει και το ΚΚΕ για τα ευρωμετρα ?? Για πες μου ποιο κόμμα ακόμα φοβάται να πει ότι είναι/δεν είναι υπέρ της Ε.Ε.
    Ναι όντως ο ΣΥΝ . Για κάτσε ρε αδερφέ όμως . Αυτόν δεν στηρίζετε κάποια χρονάκια τώρα ??
    Μήπως φταίει και το ΚΚΕ που ο Αλαβάνος, Μέτωπο ή όπως λέγεται κάθε φορά ή περιφερόμενη φράξια πάτωσε στις εκλογές και βγήκε τελευταίος ο τηλεαστέρας μας
    Συνέλθετε λιγάκι πια .

    Τέλος να υποθέσω ότι στις επόμενες αναμετρήσεις δεν θα αρχίσετε πάλι αγαπούλες με τους ρεφορμες του ΣΥΝ , ή μήπως πάλι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. για την αριστερά και το κίνημα αυτό που φταίει είναι ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.
    ρε δε γαμιω...στε μέχρι να ξυπνησουμε!!!!!!!!!!!!
    anadelta1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε 7:52 με το ΚΚΕ πάντως δεν πρόκειται να κάνει κανείς αγαπούλες αφού έχετε ξεκαθαρίσει ότι προτιμάτε να μείνετε ανέραστοι!
    Τουλάχιστον αυτή τη φορά περάσετε μπροστά από την Βουλή! κάτι είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χτες που τα μέσα δούλευαν ο κόσμος που πήγε στο παμε πήγε με λιμουζίνες άραγε? Γιατί ήταν τόσος άραγε? Είχε όρεξη για βόλτα στην αθήνα μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με "πουλμανάκια" πληρωμένα από τον Περισσό. Και που τα βρήκε ο Περισσός και κάνει τόσα έξοδα, αν θέλεις το συζητάμε! Δεν τα βρήκε πάντως από το υστέρημα των μελών του, που προφανώς δίνουν ότι μπορούν για να ενισχύσουν το κώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πού τα είδες τα πούλμαν? Χτες δούλευαν τα μέσα και δεν μπήκε μισό πούλμαν. Πούλμαν μπαίνουν από σωματεία όταν έχουν όλα τα μέσα 24ωρη και αυτό από όσα έχουν δυνατότητα. Πέρσι πχ είχε βάλει και η ολμε και η δοε σε μια απεργία. Είχε κάποιους πληρωμένους? Έλεος λες και μιλάτε για τη θύρα 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί έχετε τέτοια οργανωτική ανυπαρξία που δεν μπορείτε καν να υλοποιήσετε μία δική σας απόφαση
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί δεν άκουσαν το κάλεσμά σας ούτε αυτοί που ήταν μαζί σας στην πορεία της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί σας έπιασε το κρύο και δεν είστε μαθημένοι στα δύσκολα
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Γιατί ο κόσμος γύρισε την πλατη στο τζούφιο σύνθημα «να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου»(και μετά τί; Να έρθει ο Σαμαράς;)
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Γιατί ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει ότι η μάχη δεν δίνεται μόνο μία φορά το μήνα στην απεργία αλλά καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στα σωματεία, εκεί όπου είστε είτε ανυπαρκτοι είτε χέρι-χέρι με ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ κλπ
    ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί ξέρατε ότι μετά θα είχατε την εύκολη δικαιολογία (την κλασσική δικαιολογία των δυνάμεων του συστήματος από το ΛΑΟΣ μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ότι φταίει το ΚΚΕ.

    Αλλά μην χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για το ΚΚΕ και το κίνημα.
    Να είστε σίγουροι πως όταν ο λαός ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει την επόμενη μέρα, αφού διώξει τον Παπανδρέου ή τον όποιο Παπανδρέου τότε το ΚΚΕ θα μείνει αν χρειαστεί όσο χρειαστεί στο Σύνταγμα. Και τουλάχιστον το ίδιο θα υλοποιήσει την απόφασή του.
    Γιατί δεν είναι γελοίο όπως καποιοι άλλοι να καλέσει σε κατασκήνωση και να την κάνει πρωτο-πρώτο με ελαφρά πηδηματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδή ρε ανώνυμε 1:15 το ΚΚΕ στηρίζει τον ΓΑΠ επειδή αν πέσει θα έρθει ο Σαμαράς;
    ok κατάλαβα μέχρι λοιπόν να είστε σίγουροι για το τι θα γίνει μετά, θα μένετε έτσι άπραγοι!
    Εντάξει σύντροφε έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας, μην στεναχωριέστε, κάποια στιγμή, σε 5, 10, 50 ή 100 χρόνια ίσως να έχετε πείσει τον κόσμο να στηρίζει μόνο το ΚΚΕ και τότε θα είστε έτοιμοι να πείτε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε να ρίξουμε μια κυβέρνηση και να αναλάβουμε εμείς να κάνουμε λαϊκή εξουσία, με την οποία εγώ είμαι σύμφωνος μα ξέρεις είμαι ήδη 5 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ και τα χρήματα από τις οικονομίες μου τελειώνουν γαμώ τη καταδίκη μου και θα αρχίσουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!
    Για αυτό εγώ θέλω να πέσει η κυβέρνηση που έφερε το ΔΝΤ και εξοντώνει τον Λαό και αν η επομένη είναι του Σαμαρά να είμαστε σε ετοιμότητα να ρίξουμε και αυτή. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για κάτι άλλο, Ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ