ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Το “μισό του ουρανού” στις περιφερειακές εκλογές της Στερεάς


Το «Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς» παρουσίασε σήμερα (Σάββατο, 9/10/2010) το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιό του με υποψήφια περιφερειάρχισσα τη Δέσποινα Σπανούδη, σε εκδήλωση στην περιοχή που συμβολίζει τα μεγάλα δεινά των ανθρώπων και του περιβάλλοντος της περιφέρειας: στη γέφυρα του τρένου στον Ασωπό, περιοχή Οινοφύτων.

Παρουσιάζουμε εικόνες που αφορούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο των γυναικών στην συγκρότηση του «Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς» αλλά και των ψηφοδελτίων του:


Η ίδια η ΑΥΓΗ διαψεύδει τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες ο Γραμματέα του ΣΥΝασπισμού Δ. Βίτσας στην Λαμία ότι «το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας προέρχεται από τον χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς και ορισμένων ανένταχτων, που δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ», δημοσιεύοντας ενυπόγραφο άρθρο μελών του ΣΥΝασπισμού, που είναι υποψήφιοι του "αυτοδιοικητικού κινήματος". Το άρθρο είναι εδώ: Επιστολή υποψηφίων με το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς και μελών του ΣΥΝ.

4 σχόλια :

  1. Η στρατονομία του κόμματος φαίνεται ότι δεν λειτουργεί καλά, αφού διέφυγε της προσοχής της το παράπτωμα του στρατιώτη Δ. Βίτσα. Όμως, η τιμή του κόμματος αποκαταστάθηκε από τον υπολοχαγό Ν.Φίλη ο οποίος, έβγαλε στην αναφορά τον στρατιώτη Δ. Βίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβλέπονται αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΝασπισμού. Ήδη, από την αρθρογραφία της ΑΥΓΗΣ φαίνονται κάποιες διαθέσεις. Βίτσας και Τσίπρας πάνε πακέτο. Μαζί θα αποκεφαλιστούν, ως Ιφιγένειες, για το καλό του κόμματος. Άνοιξαν τα παράθυρα της Κουμουνδούρου και φυσάει άλλος αέρας. Βέβαια βγαίνουν και αρκετά "σκουπίδια", όπως το άρθρο του Α. Μπαλτά για τον Αλαβάνο, τα φτωχομπινεδιάρικα ψεμματάκια του Βίτσα και της παρέας του. Το τοπίο θα "καθαρίσει" μάλλον μετά τις εκλογές και θα μείνουν όρθια μόνον τα ερείπια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κίνημα θα πάει μπροστά. Ειδικά τώρα, που υπάρχει η "κόκκινη κάρτα" του Τριπρέικου, η οποία λύνει το δικός σας πρόβλημα, αλλά και της παρέας σας, πως θα τρώμε φτηνά στο Κολωνάκι:

    Κόκκινη Κάρτα

    Θέμα: Με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΩΝ του 105,5 φαγητό...

    Altamira - Τσακάλωφ 36, Κολωνάκι, τηλ.2103614695 --20% έκπτωση στο φαγητό (εξαιρείται το ποτό) και για παρέα απεριόριστων ατόμων..με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΩΝ του 105,5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και εννοείται μόνο "έθνικ" κουζίνα, για να είμαστε και politicaly correct!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ