ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Γιατί πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου...


Η Ομάδα πρωτοβουλίας για το «Μέτωπο Αλληλεγγύης» στα Πατήσια διοργανώνει την Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 και ώρα 19.00 εκδήλωση στην Αίθουσα Εκστάν (Καυτατζόγλου 5, Πατήσια). Θα μιλήσει ο Αλέκος Αλαβάνος για το «Σύμφωνο Σταθερότητας» με κεντρικό αντικείμενο «γιατί πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου». Επίσης ο Θωμάς Παπακωνσταντίνου, οικονομολόγος - ιστορικός για την ιστορία των δανείων της Ελλάδας.

2 σχόλια :

  1. την Fitch


    ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΌΡΩΝ ΠΙΘΑΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ

    Σύμφωνα με δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, δήλωσε για την υποβάθμιση του Fitch και το σχέδιο δανεισμού της Ε.Ε προς την Ελλάδα:

    Με ευθύνη και κάλυψη...



    ...της κυβέρνησης, αυτή την ώρα παίζονται από τις κεφαλαιαγορές και τα διευθυντήρια της ΕΕ και της «παγκοσμιοποίησης» τα πιο άγρια κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας.

    Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα και δε διαθέτει καμιά λαϊκή νομιμοποίηση για να βάλει τη χώρα, με την «ομπρέλα» της ΕΕ, στο σφαγείο του ΔΝΤ, πράγμα που θα υποθηκεύσει το μέλλον του ελληνικού λαού για δεκαετίες.

    Αυτή την ώρα, μόνο μια μεγάλη, ενωτική, λαϊκή κινητοποίηση μπορεί να αποτρέψει τις τραγικές και καταστροφικές εξελίξεις. Να στείλει ένα μήνυμα ανατροπής στους κυρίαρχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για μια νέα ανορθωτική προοδευτική πορεία της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ γιατί σε λίγο θα είναι αργά κι αλλου.
    Συν/φε Αλεκο, συντροφοι του αρ. ρευματος, συντροφοι του Συριζα, σπάστε τις άτιμες τις αλυσιδες που μας βαραίνουν θανατερά... ΕΔΩ και ΤΩΡΑ γιατι δεν υπάρχει χωρος και χρόνος. Να βγουμε μπροστά. Σε ενα προσκλητήριο της αριστεράς που θα ενώσει που θα εμπνευσει που θα προκαλέσει που θα συγκρουστεί που θα πει τις αληθειες που ολοι λεμε κατ ιδίαν.
    Συντροφε Αλέκο ειτε θες είτε δεν θες πολλοί συντροφοι προσβλέπουν σ εσένα. ΜΗΝ εχουμε αυταπάτες. Να προχωρήσουμε! Να κόψουμε τον ομφαλιο λώρο γιατί πνίγει το παιδι που ανυπομονεί να γεννηθεί. Να κάνουμε ενα βημα. Λιγοι - πολλοι το προβλημα δεν ειναι οι αριθμοι ειναι η ουσια.
    Στο ΣΥΝ συντροφοι δεν ειναι ολοι "τυφλοι". Περιμένουμε. Ειμαστε εδώ. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ