ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Περικύκλωση και προσαγωγές των αλληλέγγυων καταληψιών στον ραδιοσταθμό Flash


Μέσα σε κλούβες μεταφέρθηκαν πριν από λίγο οι δεκάδες αλληλέγγυοι που είχαν παρέμβει το πρωί στον Ρ/Σ Flash για την υπόθεση του Ε.Α. Διαβάστηκε σε ζωντανή μετάδοση ανάλογο κείμενο ενώ, όπως αναφέρουν οι αλληλέγγυοι, "προβήκαμε σε αυτή την ενέργεια στην προσπάθειά μας να σπάσουμε το τείχος σιωπής και την πολιτική εντολή για φίμωση της δίκης και του πολιτικού λόγου των κατηγορουμένων στην υπόθεση του Ε.Α."

Η αντίδραση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση και μεγάλες σε αριθμό δυνάμεις καταστολής κατέφθασαν στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εντός του χώρου του ραδιοσταθμού, γεγονός που μαρτυρά ότι όλα γίνονταν με τη συγκατάθεση της ιδιοκτησίας του σταθμού. Αργότερα κατέφθασαν εισαγγελείς και οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο σταθμό προσάγοντας τους αλληλέγγυους βιαίως σε κλούβες που κατευθύνονται προς την ΓΑΔΑ.


Καμία Δίωξη στους προσαχθέντες Συντρόφους του Flash FM
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. 
Συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Γ.Α.Δ.Α. στις 17:30
προσυγκέντρωση στο μετρό των Αμπελοκήπων
 
Ακολουθεί το κείμενο των καταληψιών:
 
Σήμερα 10 Γενάρη σύντροφοι και συντρόφισσες από τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στον Ρ/Σ  Flash στα πλαίσια αλληλεγγύης για την υπόθεση του Ε.Α. που δικάζεται από τις 5 Οκτωβρίου στο ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού.
Προβήκαμε σε αυτή την ενέργεια στην προσπάθειά μας να σπάσουμε το τείχος σιωπής και την πολιτική εντολή για φίμωση της δίκης και του πολιτικού λόγου των κατηγορουμένων στην υπόθεση του Ε.Α.

Επιβεβαίωση αυτής της φίμωσης υπήρξε η άμεση αντίδραση αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια αναμετάδοσης του ηχητικού μηνύματος - του λόγου των διωκόμενων για την υπόθεση. Η κινητοποίηση αυτή των εκτελεστικών και διωκτικών αρχών είναι ενδεικτική για όποιον αντιστέκεται, για όποιον προτάσσει την καθολική ανατροπή του συστήματος μέσω της κοινωνικής επανάστασης. Της κοινωνικής επανάστασης αυτής που αποτελεί μονόδρομο για το διέξοδο από τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό της Τρόικας και του εντολοδόχου του ελληνικού κράτους που έχουν υποβάλλει την κοινωνία στην ανέχεια και την εξαθλίωση.

Μιας κοινωνίας καταδικασμένης από την πλήρη αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, την κινεζοποίηση έναντι της απειλής ανέργων που στοιχίζονται σε ουρές, τις φοροληστρικές επελάσεις, τη διάλυση κοινοφελών οργανισμών, τις ιδιωτικοποιήσεις, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη διαμόρφωση οικονομικών ζωνών με μισθούς πείνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε αυτή τη συνθήκη, στην προσπάθειά τους να θωρακιστεί το σύστημα και ενώ όλα μειώνονται, το μόνο που αυξάνεται είναι οι στρατιές από τα μαντρόσκυλα της δημοκρατίας, των ένοπλων φρουρών, του καπιταλισμού και του κράτους του. Στη συνθήκη αυτή, λοιπόν,  την κοινώς ομολογούμενη ως Χούντα, είμαστε αλληλέγγυοι και  υπερήφανοι για τους συντρόφους μας και  τις επιλογές τους.

Οι επιλογές μας συστρατεύονται δίπλα σε όλα τα κοινωνικά κομμάτια που διαλέγουν τον δίκαιο δρόμο της κοινωνικής απελευθέρωσης.
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΖΙΩΤΗ ΡΟΥΠΑ ΓΟΥΡΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΡΤΕΣΗ ΜΠΕΡΑΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΝΟ
 
Συνέλευση αλληλέγγυων μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ