ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Α. Μητρόπουλος άδειασε την Κουμουνδούρου, η οποία από αύριο αρχίζει να ψάχνει για άλλο περιφερειάρχη!....



Και πριν αλέκτωρ λαλήσει αποδείχτηκε ότι η Κουμουνδούρου κτίζει συμμαχικά ...σοσιαλιστικά παλάτια πάνω στην άμμο. Σήμερα το βράδυ ο Α. Μητρόπουλος σε συνέντευξή του στο MEGA άφησε να υπονοηθεί ότι μάλλον θα κατέβη στο ψηφοδέλτιο του Δημαρά. Επίσης δήλωσε ότι είναι και παραμένει μέλος του ΠΑΣΟΚ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, που ανατρέπουν πλήρως την εικόνα του, όπως την παρουσίαζε η Κουμουνδούρου προς τα μέλη του κόμματός της αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά αναδεικνύουν ότι το πάθος της να αποκλείσει τον Α. Αλαβάνο, δεν τις βγήκε σε καλό...

Ακολουθεί το video για να γελάσει λιγάκι το χειλάκι σας με τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΝασπισμού:

Εναν άλλο σχολιασμό της συνέντευξης  και τα νέα σχέδια της Κουμουνδούρου, σιις "σκέψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ", εδώ:


Και μετά απ' όλα αυτά για να γελάσετε ακόμα παραπάνω, διαβάστε και και λίγο  "πολιτική σκέψη" της Κουμουνδρού :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αλ. Αλαβάνου εκ μέρους του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής έρχεται να αποδυναμώσει την ενωτική παρουσία της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς σε μια στιγμή που απαιτείται η μέγιστη συσπείρωσή της στον αγώνα ενάντια στην πολιτική του μνημονίου. Ουσιαστικά η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να ανακόψει την αναγκαία συνάντηση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς με δυνάμεις που προέρχονται από τον σοσιαλιστικό χώρο και αντιμάχονται την πολιτική του ΔΝΤ και της τρόικα. Ποιον εξυπηρετεί αυτή η επιλογή;

Ο ΣΥΝ, μετά την εξάντληση όλων των δυνατών προσπαθειών για την ενιαία έκφραση της ριζοσπαστικής αριστεράς στις προσεχείς εκλογές στην περιφέρεια της Αττικής, θα κινηθεί στη βάση της απόφασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του.

Το Γραφείο Τύπου  -     9/9/2010

...Και το γέλιο συνεχίζεται με το πως παρουσιάσει η ΑΥΓΗ το θέμα:

14 σχόλια :

  1. Η μερα με την νυχτα,αυτο που παρουσιαζε η Κουμουνδουρου, με αυτο που ειδαμε σημερα. Τρελο γελιο!!

    Ο κλασικος πασοκος με ολη τη σημασια της λεξης!!

    Αληθεια, αν εισαι μελος του ΣΥΝ και εχεις εστω τον ελαχιστο αυτοσεβασμο, πως πρεπει να αισθανεσαι μετα απο αυτο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή δεν βλέπω τηλεόραση, μήπως μπορω να βρω κάπου την συνέντευξη τούτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μέχρι και τα βρέφη άρχισαν να διαμαρτύρονται με αυτά που λέει ο μητρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o ΣΥΝ έχει ακόμη λίγο καιρό να αποσύρει την ευαρέσκεια του στον Μητρόπουλο εφευρίσκοντας μια πρόφαση.... άμα δίνεις λευκές επιταγές, αυτά παθαίνεις. αρχίζω να αμβιβάλλω για τη γενικότερη πνευματική κατάσταση του Τσίπρα και τον Προεδρικών. πάλι με ένα τηλέφωνο την "κλείσανε" την "υποψηφιότητα" του Μητρόπουλου; γαμώ τις συνεννοήσεις.... ο λόγος του Τσίπρα, συμβόλαιο... :)

    φίλε ΕΟΣ, να χαίρεσαι το κοπέλι που ακούγεται, δεν ξέρω τι σου είναι (παιδί, εγγονάκι, ανήψι, αδελφάκι :) ), αλλά να το χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι της ΕΟΣ,


    Το μάθαμε γύρω στις 10 το βράδυ. Το βλέπουμε τώρα. Δεν θα το δούμε δεύτερη φορά μπας και σώσουμε τα άλλα μισά μας μαλλιά...


    Τα λέμε (αλλά για μη χειρότερα ελπίζουμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μωρακι δεν πιστευε στα αυτια του οταν ακουσε για Δημαρα κ αρχισε να κλαιει!
    Ρε το στρατιωτη Μητροπουλο...ρε το Συνασπισμο...
    ρε τον Αλεξη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Periergo na akougeatai mwro apo mesa! Mpas kai to travixe o Tsipras to video???!!! :)))
    Exei xreos kata thn tapeinh mou gnwmh to metwpo na diaswsh thn enwthta tou syriza alla kai thn aksiprepoia tou syn epanerxomeno me enwtikh protash gia sthriksh stelexous tou syn proerxomeno apo to aristero reuma...
    Alliws tha perimenoume mexri th deutera na mathoume an oi pasokogeneis organwseis tha katevasoun upopsiofio ton kurio kara-mhtropoulo h an o synaspismos sthrizei gia upopsifio kapoion pou de katevainei stis ekloges!!!
    Opws kai na xei pantws o Tsipras meta apo autous tous xeirismous tou exei ''kaei''.
    To metwpo na dwsei lush...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο απώτερος στόχος του Τσίπρα είναι να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Θα τους πεθάνει στο γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΥΝ σύρεται πίσω από τους λαμόγιους Πασόκους που έχασαν το μερίδιο τους στο νέα μπατσοκ του ΓΑΠ. Όποιος κι αν κατέβει από αυτούς, όπως λέει ο Μητρόπουλος, θα βάλλει τον ΣΥΝ στο ρόλο του κομπάρσου. Όλα τα λεφτά το πιτσιρίκι του ΕΟΣ να το χαίρεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ου να χαθείς μαντρόσκυλο, τρομάζεις το παιδί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν υπερβούμε το γελοίον του πράγματος, διότι μόνο ως τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί το παιχνίδι "πρότεινε εναν υποψήφιο μπορείς!" η κατάσταση ειναι ΔΡΑ-ΜΑ-ΤΙ-ΚΗ! Είναι πια προφανές ότι ο ΣΥΝ βαδίζει σε δρόμους χωρίς επιστροφή: πολιτική διάλυση και υποταγή του στην περιφέρεια ενός φανταστικού ΠΑΣΟΚ (λέτε να ακούσουμε και τον Παναγιωτακόπουλο υποψήφιο;) και οργανωτική διάχυση στο υπερπέραν.
    Το επόμενο διάστημα και ανεξάρτητα από τον υποψήφιο (ειτε ο Μητρόπουλος, είτε ο "Χ") αυτοί που θα πιεστούν πολιτικά, οργανωτικά (και συνειδησιακά) είναι οι του αριστερού ρεύματος. Διότι όσο κι αν δεν το θέλουν και το ξορκίζουν θα κληθούν αργά ή γρήγορα (πιστεύω πολύ γρήγορα) να αποφασίσουν με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν.
    Δεν αισιοδοξώ(...) ότι και τούτη τη φορά θα τη βγάλουμε με τη συνήθη γκρίνια κατά τη φάση αποτίμησης των εκλογικών αποτελεσμάτων (όποια κι αν είναι αυτά, ακόμη κι αν είναι "καλά" ή "ανεκτά"). Η κρίση θα οξυνθεί πριν τις κάλπες.
    Μία παρατήρηση για το ΜΕΤΩΠΟ. Η απόφαση άργησε να έρθει και αυτό ψαλιδίζει τα φτερά της. Ας μην αναμένουμε η απόφαση του ΜΕΤΩΠΟΥ να τύχει ευρύτερων υποστηρίξεων (π.χ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ) γιατί και οι υπόλοιπες δυνάμεις δεν ειναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι στο ΣΥΝ ή στο ΣΥΡΙΖΑ (απλά "σκοτώνονται" πιο διακριτικά και δεν χαίρουν της δημοσιότητας που απολαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (Πάρτυ κάνουν τα ΜΜΕ με τη διάσπαση-διάλυση κλπ, αφού ποτέ δεν του "συγχώρεσαν" το ρόλο που έπαιξε την περίοδο υπό τον Αλαβάνο και τον κατέταξαν στην 1η θέση των επικινδύνων για το συστημα).

    Τέλος, θέλοντας να συμβάλω με τις μικρές μου δυνάμεις στις αναζητήσεις της ηγεσίας του ΣΥΝ προτείνω:
    α. Δημοψήφισμα για το Δήμαρχο Αθηναίων, με συλλογική ηγεσία, κυκλική εναλλαγή, περιοδική αντιπροσώπευση. Ιδανικός υποψήφιος (ας αφήσουμε στην ακρη τα μικροαστικά ταμπου συντροφοι) ειναι ο Δημοσθένης ο εξωγήινος, πολυγραφότατος ερευνητής ανεξήγητων μυστηρίων, με εμπειρία στο γυαλί, υψηλή αναγνωρισιμότητα, υψηλές πωλήσεις κλπ κλπ.
    β. Έκτακτο συνέδριο στο ΣΥΝ (αυτό ταιριάζει με ολα)
    γ. Πρόταση σε γνωστό τηλεσχολιαστή σύντροφο του γνωστού καθηγητή με ειδικότητα τις "συνταξούλες". Η πρόταση αυτή είναι και η μόνη ολοκληρωμένη που έχει κατατεθεί ως τώρα δεδομένου ότι το "διδυμο" αυτό αποδεδειγμένα έχει σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, των συνταξιούχων και λοιπών αναξιοπαθούντων πολιτών. Έχει συνεργαστεί αποδοτικά και αποτελεί κίνηση ματ απέναντι στους αριστερισμούς του Αλέκου. Επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και μετα τους εφταιγε η πτερυγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συντροφοι διαβαστε το αρθρο του εμπαθεστατου Κουλογλο που κυριως την πεφτει στον Αλαβανο.
    Εχει αρχισει και πειραζει παλι ο Αλεκος...
    Στο http://tvxs.gr/news/ το αρθρο τουβ "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ"
    Διαβαστε προσεκτικα να δειτε σε ποσα σημεια λεει μπαρουφες για να διαμορφωσει κλιμα κατα του μετωπου και του Αλαβανου..
    ε ρε γελια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ