ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Μερικές αλήθειες από τον Γιάνη, που αρκετοί πολιτικάντηδες δεν θέλουν ν’ ακούσουν...




Είναι φανερό ότι το ΜέΡΑ25, μέρα με την μέρα, όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών, αποκτά ευρύτερα ακροατήρια και στην χώρα μας. Αυτός είναι ο λόγος που εντείνονται και οι επιθέσεις εναντίον του, ιδιαίτερα από εκείνους τους αριστερούς που διαπιστώσουν ότι ο λόγος τους στην ελληνική κοινωνία περιθωριοποιείται όλο και περισσότερο.

Μερικοί χάνουν την ψυχραιμία τους. Όταν τα επιχειρήματα δεν είναι πειστικά, επιστρατεύουν την συκοφαντία και το ψεύδος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω απόσπασμα:

Καλώς έπραξαν και ασφαλώς θα κριθούν και αυτοί, όπως όλοι μας. Ένα πράγμα και μόνο θα πούμε: Ο ίδιος ο Κ. Γαβράς έχει πει ότι το σενάριο της ταινίας του για την πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται στο βιβλίο του Γ. ΒαρουφάκηΕνήλικοι στο δωμάτιο”. Αν συμβαίνει αυτό, ο Κ. Γαβράς κάνει ένα πελώριο ολίσθημα. Γιατί το βιβλίο αυτό λέει από την αρχή μέχρι το τέλος ψέματα. Χονδροειδή ψέματα, με τα οποία ο Γ. Βαρουφάκης προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε σχέση με τον δικό του απαράδεκτο ρόλο, για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Βέβαια δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη αναφορά, ούτε σε ένα ψέμα, απ’ αυτά που επικαλούνται ότι υπάρχουν στο βιβλίο του Γ. Βαρουφάκη.

 Φαίνεται μάλιστα ότι ούτε καν το έχουν διαβάσει! Απλά αναπαράγουν ακριβώς ότι έγραψαν κάποιοι άλλοι, κάπου αλλού.

Ψάξτε στο google και θα το βρείτε...

Αν το είχαν διαβάσει θα έγραφαν σωστά τουλάχιστον τον τίτλο του: “ΑΝΙΚΗΤΟΙ – ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ”…



2 σχόλια :

  1. Μου προκαλεί μεγάλη απορία το ότι για όσα γράφει στο βιβλίο του "ΑΝΙΚΗΤΟΙ-ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ" https://wp.me/p2e9h3-er2 δεν τόλμησε κανείς, (πλήν Ντάισελμπλουμ τελευταία), να διαψεύσει, κάτι, (όμως συγκεκριμένο π.χ. σελ Χ), από αυτό». Ας το διαβαστεί ολόκληρο και τα ξαναλέμε... https://wp.me/p2e9h3-gQT

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ