ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…




Διαβάζοντας στο iskra.gr το παράπονο  συντρόφων της ΛΑΕ (εδώ: ΤΟ ΚΚΕ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η “ΕΧΘΡΟΣ” ... ΛΑ.Ε.) που μυξοκλαίνε στενοχωρημένοι γιατί δεν τους παίζει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ, το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει ο Τσίπρας επαναστάτης κομμουνιστής από να συμπορευτεί η ΛΑΕ με το ΚΚΕ και το ΑΝΤΑΣΥΑ. Παρ' όλα αυτά, αν επιμένουν να αυτοκαταναλώνονται σε αυτό τον ουτοπικό στόχο, θα τους συστήναμε να μπουν δυνατά στον αγώνα να ακολουθήσουν τις συμβουλές του Αντρέα Στραματσόνι, προς τους ποδοσφαιριστές Παναθηναϊκού. Με το «σεις» και με το «σας» δεν γίνεται δουλειά:

«Όποιος πιστεύει ότι χωρίς προσπάθεια θα παίζει, κάνει λάθος. Κανένας δεν θα έχει φανέλα βασικού, εάν δεν προσπαθεί. Δεν αναφέρομαι σε μία κακή μέρα, αναφέρομαι στην έλλειψη διάθεσης ή στη λίγη προσπάθεια. Όποιος δεν προσπαθεί, θα μείνει στην εξέδρα.

Θέλω να δω άμεσα να προσπαθείτε περισσότερο, να έχετε την πείνα που χρειάζεται, να παίζετε δυνατά και παθιασμένα. Δέχομαι να μην παίξετε καλά, δεν δέχομαι να μην προσπαθήσετε. Δεν θέλω να ξαναδώ τους αντίπαλους παίκτες να δίνουν περισσότερα από εσάς στο γήπεδο. Περιμένω να αντιδράσετε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ