ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Έχουν ήδη συμβεί και αυτά, άλλα δεν τους έχουμε δώσει σημασία...



(κλικ για περισσότερα)
Το φυτό που κάνει το λουλουδάκι της φωτογραφίας σίγουρα το γνωρίζετε. Όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορείτε να το αναγνωρίσετε από το άνθος του. Ίσως ούτε και από τα φύλλα του. Επίσης εκείνο που ίσως αγνοείτe είναι ότι απαγορεύεται να φυτεύεστε σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι σας ή στον κήπο σας. Δεν πρόκειται για κανένα περίεργο απαγορευμένο ναρκωτικό αλλά για την ...πατάτα! Αν δεν το πιστεύετε, ίσως δεν έχετε προσέξει τις πινακίδες των προϊόντων όταν τα αγοράζετε στο supermarket:

(κλικ για περισσότερα)
Αφορμή γι' αυτό το θέμα ένα πρόσφατο περιστατικό από τις ΗΠΑ, που δεν είδε το φως της δημοσιότητας της χώρα μας. Μόνον μερικά εθνικιστικά και παραθρησκευτικά μέσα ασχολήθηκαν με αυτό.«Παράνομοι οι λαχανόκηποι στις ΗΠΑ. Οικογένεια διατάχθηκε να καταστρέψει κήπο της!»,  που παρουσιάζεται στο παρακάτω video:


Απλά υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια της εφαρμογής του CODEX ALIMENTARIUS ήδη από την 1η Απριλίου 2011 έχει μπει σε εφαρμογή η 1η οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης , η οποία αφορούσε στα φαρμακευτικά παραδοσιακά προϊόντα φυτικής προέλευσης. Τι είναι το CODEX ALIMENTARIUS; Παρακολουθείστε το παρακάτω video:







3 σχόλια :

  1. Νομίζω ότι αναφέρονται οι πραγματικές διαστάσεις της ιστορίας (και μία απλή αναζήτηση στο google το επιβεβαιώνει) οι οποίες δεν έχουν σχέση με την γενική κύρηξη των λαχανόκηπων ως παράνομων.

    http://www.theearthchild.co.za/city-forces-family-to-destroy-their-vegetable-garden/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σκανδαλώδης είδηση, είναι παρανοϊκή, είναι εφιαλτική, είναι κουφή αλλά επίσης είναι εντελώς αληθινή! Απίστευτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι'αυτό πρέπει να ανακαλύψουμε ξανά τις ντόπιες καθαρές ποικιλίες που είναι και καλύτερα προσαρμοσμένες στον τόπο μας ,και δεν είναι πατενταρισμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ