ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ας ακούσουμε τον Oscar Oliveira...

Σε τούτη την "εποχή των τεράτων" όπου αρκετοί αριστεροί στον τόπο μας δοκιμάζουν τα υπουργικά τους κουστουμάκια και εκφωνούν προγραμματικές διακηρύξεις για το πως θα σώσουν το έθνος των Ελλήνων από την καταστροφή αν αναλάβουν την κυβέρνηση, ας ακούσουμε και κάποιον που όπως λέει:«Αρνήθηκα τη θέση του υπουργού για να μη γίνω κλέφτης, ψεύτης και τεμπέλης»

Την Παρασκευή 9/9/2011 έγινε συνάντηση του Oscar Oliveira με τα μέλη της Κίνησης 136 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Εκεί ο Oscar, συνεπήρε όσους παρευρέθηκαν με την απλότητά του, την προσωπική του αντίληψη για τη σχέση των ανθρώπων με το νερό και τις εύστοχες προτάσεις του και συμβουλές για τον τρόπο που πρέπει να διεκδικήσουμε τον κοινωνικό έλεγχο στο νερό. Δείτε τα βίντεο από τη συνάντηση.



Μερικά πρόσθετα ενημερωτικά στοιχεία για το θέμα:Ο πόλεμος του νερού

1 σχόλιο :

  1. και ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για την ιστορία ιδιωτικοποιήσεων του νερού στη βολιβία και την suez, με εξαιρετικές παραπομπές, εδώ :

    http://alepouda.blogspot.com/2009/04/blog-post_07.html

    giorgos1

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ