ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Οφείλουμε να απαντήσουμε!

 Του Θανάση Κούρκουλα (Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό")

Εκλογική επιτυχία των φασιστών της Χρυσής Αυγής στο Δήμο Αθήνας:
Οφείλουμε να απαντήσουμε!

Όσοι πίστευαν πως οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής θα "ξεφουσκώσουν" δια της περιφρόνησης και της αδιαφορίας, διαψεύστηκαν παταγωδώς. Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη, ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος πήρε 9.700 ψήφους στην Αθήνα (ποσοστό 5,2%) και εξέλεξε ένα δημοτικό σύμβουλο. Ψηλότερο ποσοστό του το 8,35% στο 6ο δημοτικό διαμέρισμα (Κυψέλη - Άγιος Παντελεήμονας - Αττική - Πατήσια) και χαμηλότερο το 3,8% στο 7ο διαμέρισμα (Αμπελόκηποι - Γκύζη - Πολύγωνο). Σε μεμονωμένα εκλογικά τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα οι Χρυσαυγίτες απέσπασαν ως και 15% των ψήφων, καταγράφοντας την επιρροή τους σε ένα σημαντικό τμήμα κατοίκων της περιοχής, με όχημα το μετωπικό φασιστικό σχήμα που ονομάζεται "επιτροπή πολιτών Αγίου Παντελεήμονα" και μας έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή, άλλες απόπειρες εκλογικής καταγραφής των φασιστών ανά την επικράτεια δεν είχαν την ίδια τύχη, όμως πήγαν καλύτερα από άλλες εκλογικές αναμετρήσεις: Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο εκλεκτός τους απέσπασε 1% (1247 ψήφους) , στην περιφέρεια Πελοποννήσου 1,45% (5.458 ψήφους) και στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 1,87% (7.301 ψήφους).


Είναι προφανές πως στην Αθήνα οι φασίστες μάζεψαν ευρύτερους ψήφους από την χαλαρή δική τους περιφέρεια, λόγω και της στήριξης ενός ακροδεξιού δυναμικού που αρνήθηκε να πειθαρχήσει στη γραμμή Καρατζαφέρη για στήριξη στον Κακλαμάνη. Επίσης πως οι ψήφοι τους ακόμα και στον Άγιο Παντελεήμονα, δεν είναι οπαδοί του Χίτλερ στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αλλά ξενοφοβικοί μικροαστοί και λούμπεν στοιχεία. Τέλος πως πολύ μεγαλύτερη άνοδο και ριζοσπαστικοποίηση κατέγραψε σε πανελλαδικό επίπεδο η αριστερά μέσα από την άνοδο του ΚΚΕ και του Ανταρσυα, ή την καταγραφή διαφόρων σχημάτων του ΣΥΡΙΖΑ και του Μετώπου Αλληλεγύης και Ανατροπής στην περιφέρεια Αττικής. Όλα αυτά μπορεί να ήταν αρκετά για να θεωρήσει κανείς την επιτυχία της Χρυσής Αυγής ως δευτερεύον ζήτημα, αν επρόκειτο για ένα δεξιό αστικό κόμμα. Όμως εδώ μιλάμε για νεοναζί οργανωμένους σε τάγματα εφόδου που επιτίθενται με ρόπαλα και μαχαίρια σε πρόσφυγες και αριστερούς, καίνε χώρους προσευχής μουσουλμάνων, σπάνε τα μαγαζιά των μεταναστών, σπέρνουν το φόβο σε κάθε δημοκρατικό κάτοικο των περιοχών που επιχειρούν να ελέγξουν. Γι' αυτό, η αντιφασιστική πάλη αποτελεί κεντρικό στοίχημα για την αριστερά και κάθε δημοκρατικό άνθρωπο.

Για να ξαναμπουν οι φασίστες στις τρύπες τους, χρειάζεται να απομονωθούν από τον χαλαρό περίγυρο υποστηρικτών και ψηφοφόρων τους. Αυτό προϋποθέτει το ξεσκέπασμα της Χρυσής Αυγής ως αυτό που πραγματικά είναι: νεοναζί δολοφόνοι, υμνητές της χούντας και του Χίτλερ, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται αυτή τη στιγμή ή εξέτισαν πολυετείς ποινές στη φυλακή για επιθέσεις και ληστείες (Περίανδρος, Κουσουμβρής, Πόρκυ), παρακρατικοί βομβιστές στη μεταπολίτευση όπως ο Μιχαλολιάκος, πρωτοπαλίκαρα νονών της νύχτας, όπως ο Χρήστος Ρήγας που συνελήφθη να οπλοφορεί στο μπαρ που διατηρεί στον Άγιο Παντελεήμονα και είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Από την άλλη μεριά απαιτείται η διεκδίκηση λύσεων για τους άστεγους και εξαθλιωμένους μετανάστες και πρόσφυγες των περιοχών του κέντρου της Αθήνας, αλλά και η συστηματική παρουσία της αριστεράς στις υποβαθμισμένες περιοχές. Η συζήτηση με τον κόσμο της γειτονιάς για τις απαντήσεις της αριστεράς στην κρίση, τη φτώχεια και την ανεργία, τα μέτρα βαρβαρότητας και το μνημόνιο.

Το δυναμικό για να δοθεί η πολιτική μάχη με τους φασίστες στις γειτονιές των πόλεων, έχει καταγραφεί εκλογικά. Απομένει να καταγραφεί και με μαζική δράση στις γειτονιές που οι φασίστες επιχειρούν να ελέγξουν, αλλά και στις άλλες περιοχές. Με στήσιμο ή διεύρυνση υπαρχόντων τοπικών επιτροπών αγώνα που θα παρεμβαίνουν καθημερινά και θα χτίζουν δίκτυα αντίστασης και αλληλεγγύης. Με συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις που θα αποτελούν αντίπαλο δέος στις φασιστοσυνάξεις. Με αντιρατσιστική δουλειά που θα επιχειρηματολογεί γιατί οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν είναι εχθρός αλλά σύμμαχος των ντόπιων εργαζόμενων στον αγώνα για μια ζωή με αξιοπρέπεια. Με προκήρυξη, αφίσα και κουβέντα πόρτα - πόρτα και άνθρωπο τον άνθρωπο. Με συντονισμό και κοινή αντιφασιστική δράση. Για την αριστερά, τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, τα συνδικάτα, τις δημοκρατικές συλλογικότητες της πόλης η έκβαση της συγκεκριμένης μάχης, έχει καθοριστική σημασία. Ας τη δώσουμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις.

34 σχόλια :

  1. Εγώ θα ξεκινήσω αυτή τη μάχη με ψήφο στον Καμίνη.
    Γιατί το σενάριο Κακλαμάνης δήμαρχος με πιέσεις από τα ακροδεξιά είναι εφιάλτης.
    Κάναμε ότι κάναμε με την Ανοιχτή Πόλη, και τώρα μπροστά στο φασισμό αναγκαστικά και με κρύα καρδιά... Καμίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν ψηφίζω Αθήνα, δεν θεωρώ ότι η ψήφος στον Καμίνη μπορεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε. Ο αγώνας ενάντια στον καθημερινό φασισμό δίνεται στον δρόμο. Διότι φασισμός δεν είναι μόνο η χρυσή αυγή, φασισμός είναι και το μνημόνιο και σε αυτόν τον φασισμό ο Καμίνης είναι 100% υπέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο οι κομμουνιστές θα παίζουν τις κουμπάρες, οι φασίστες θα αλλωνίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε φίλε θα ψηφίσεις Καμίνη για να χτυπήσεις τη χρυσή αυγή ; τρελός είσαι ; πιο χρήσιμο θα ήταν να υποστηρίξεις ανοιχτά τη δεξιά για να τους κόψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν δεν υπηρχε στο ΔΣ η ΧΑ δεν θα ψήφιζα Καμίνη. Τώρα θα το κάνω. Όποιος δεν το κάνει θα το μετανιώσει αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντουντουκα που που διαφημιζε τον καμινη στην γειτονια που σημερα ελεγε αναμεσα σε αλλα για δωξιμο των λαθρομεταναστων.Ειχα ακουσει οτι ο Καμινης ειχε ρατσιστικες ιδιες αλλα δεν περιμενα να το βροντοφωναζει ετσι ανοιχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως συνηγορος του Πολιτη υπερασπισε τα δικαιωματα των μεταναστων φτανοντας το νομο στα ορια. Αλλα το μαθημα του μεσοπολεμου δεν γινεται αντιληπτο απο καποιους, αφου ο συγχρονος Ζαχαριαδισμος του τι Παπαγος κλπ. αφου κοστισε πανακριβα στην Αριστερα συνεχιζεται σημερα με τροπο που για μενα πολιτικα ειναι υποπτος. mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΥΡΟ σε ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ - ΛΑΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Η αποχή από της επαναληπτικές εκλογές στην Αθήνα ισοδυναμεί με επανεκλογή του Κακλαμάνη.

    Οι ναζι εγκληματίες της χρυσής αυγής το ξέρουν καλά το βάσανο της ιδεολογικής ακαμψίας της επαναστατικής αριστεράς (που προτιμάει να έχει νεκρούς ήρωες απ' το να ρίχνει αμφιλεγόμενες ψήφους), ακόμα κι άν αυτή η αριστερά συμμετέχει για τα καλά στο εκλογικό παιχνίδι, και άρχισαν ήδη να το γλεντάνε.

    Δεν πέρασε μιά μέρα απο την είσοδο του φιρερ εγκληματία μιχαλολιάκου στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου της Αθήνας και η συμμορία των χρυσαυγητών ανοιχτά πια ξεκίνησε επιθέσεις και εμπρησμούς σε χώρους μεταναστών και αντιεξουσιαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Η παρατεταμένη ελληνική νύχτα των κρυστάλλων ξεκίνησε, και όποιος δεν θέλει να το δεί και δέν τους κόψει τη φόρα τώρα, αφήνει την κοινωνία, τους μετανάστες και τους αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και του Α/Α χώρου ανυπεράσπιστους στο όνομα μιας ,καταστροφικής στις συνέπειές της, δήθεν καθαρότητας.

    Αυτό λοιπόν που δεν τολμούν να πουν οι ηγεσίες της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, υποκύπτοντας στους εκβιασμούς των αριστερών καθεστωτικών ιεροεξεταστών και σεχταριστών κάθε απόχρωσης, ας τους βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και ας το πούμε εμείς. Τα μέλη της κοινωνικής αριστεράς, οι σιωπηλοί των οργανώσεων, τα πόδια των πορειών, οι ψήφοι των εκλογών.

    Λοιπόν, συντρόφοι.

    Την 2η Κυριακή, στην κάλπη της Αθήνας, η γραμμή μας πρέπει νομίζω να είναι μία.

    Κόβουμε το δρόμο στη θεσμική νομιμοποίηση της χρυσής αυγής και στο μέντορά της, φασίστα, Κακλαμάνη.

    Αποτρέπουμε τη νομιμοποίηση των παρακρατικών εγκληματιών μέσω των συγκοινωνούντων δοχείων ΧΑ-ΛΑΟΣ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. και τη Δημαρχία της Αθήνας.

    1.Δεν κάνουμε αποχή, δεν ρίχνουμε άκυρο ή λευκό, στη Δημοτική κάλπη.

    2.Δεν δίνουμε σημασία στα καλέσματα των ξευτιλισμένων Κουβελο-Ψαρινών γιά δήθεν ψήφο προοδευτικής συμπόρευσης στο ψηφοδέλτιο του Καμίνη.

    3.Την δεύτερη Κυριακή ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

    Κάνουμε αυτό που όλοι συζητάμε μεταξύ μας και κανείς δεν τολμάει να το δηλώσει δημόσια.
    Αυτό που κανείς φασίστας νεοταξίτης δεν περιμένει και χαρούμενοι νικητές προετοιμάζουν τη μεγάλη νύχτα.

    Ψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο του Καμίνη σαν πράξη καθαρά αντιφασιστική και αντιρατσιστική.

    Στέλνουμε τον Ομέρ Πριόνη των εργολάβων για σύνταξη και κόβουμε το δρόμο στη Χρυσή Αυγή.

    4. Ξεσκεπάζουμε τους παραπλανητικούς εκβιασμούς και την παρανοϊκή διαστρέβλωση των αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής, πως τάχα οι εκλογές αποτέλεσαν δημοψήφισμα επικρότησης εκ των υστέρων του διαρκούς συνταγματικού πραξικοπήματος που διαπράττουν σε βάρος του λαού ο Παπανδρέου και οι διεθνείς γκάνκστερς πολιτικοί και τραπεζίτες.

    Ρίχνουμε ΑΚΥΡΟ και ΛΕΥΚΟ σε Κικίλια και Σγουρό, στην κάλπη της Περιφέρειας.

    Κι όποιος "αναλυτής" καταφέρει να αποδείξει πως οι ψήφοι υπέρ του Καμίνη και ταυτόχρονα τα άκυρα σε Κικίλια και Σγουρό, συνιστούν επικρότηση του μνημονίου και του ΠΑΣΟΚ ας βγεί να το υποστηρίξει. Μπορεί να τον προτείνουμε και για Νομπελ.

    5. Ομως.
    Τα νούμερα δεν βγαίνουν.
    Ο Κακλαμάνης έχει στο χέρι από την προηγούμενη Κυριακή 40 με 45%.
    Η εκκλησία του Περισσού έχει επισήμως δηλώσει αποχή, η αντικαπιταλιστική αριστερά δεν τολμάει να μείνει πίσω, Και έτσι Η ΑΠΟΧΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

    Πού θα βρεθούν λοιπόν οι ψήφοι;

    Οσοι σύντροφοι παίζουν κάθε μέρα το κεφάλι τους απέναντι στις φαλτσέτες και τις σιδερογροθιές των χρυσαυγητών μπορούν να τους κόψουν αυτή τη φορά το δρόμο. Με τα ίδια τα μέσα του αντιπάλου. Την ψήφο. Μιά ψήφο που κανείς δεν προέβλεψε και κανείς δεν περιμένει, ψήφο που φέρνει το κίνημα σε καλύτερη θέση, σουτάρει τον φασίστα Κακλαμάνη και βάζει τους ναζι στη γωνία, πριν τους δούμε να παρελαύνουν με στολές της δημοτικής αστυνομίας του Κακλαμάνη στα σχολεία της Αθήνας και στον κάθε Αγ.Παντελεήμονα.

    Θα το τολμήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ, ΧΘΕς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ-ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ! ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ? ΣΤΟ 1800? ΕΥΤΙΧΟΣ Ο ΧΑΣΑΝΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΟΡΦΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!ΑΝ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩ?ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ Κ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τωρα που το λες συντροφε και εγω εχω να κανω μια καταγγελια τωρα που το θυμηθηκα..την δευτερα μετα την νικη της χρυσης αυγης καθως εμπαινα στο μασουτη του αγριου παντελεημονα να παρω κρεμα αποτριχωσης και κανελα για το ριζογαλο,ειδα εναν ωραιο ψηλο μελαχρινο γημνασμενο..με χιτλερικο μουστακι να κειταει με επιμονο βλεμα τον πισινο μου! στην αρχη δεν ειξερα τι να φανταστω και να σου πω τρομαξα λιγο ..!μετα ομως το καλοσκεφτηκα'' και λεω τωρα εγω!! βρε μπας και τζαμπα τοσο καιρο αβανταρουμε τους οικονομικους μεταναστες? μου φενετε πως αυτοι οι φασιστες ειναι ποιο αρσενικοι και στην τελικη εχουν και μουστακι..μηπος βρε παιδια τους εχουμε τελικα παρεξηγισει?? αχ τι να πω δεν ξερω!αλλα να απ την μερα εκεινη κατι με γαργαλαει μεσα μου..και λεω να ξαναπαω για κανελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. leyteria stoys gey anarxikoys mpalafa goyrna mazioti geoyrgiadi oxi sta leyka kelia tzampa internet kai thlekarta sta sofronistiria.polemo ston polemo ton kapitaliston oxi sto aygo toy fidioy amesi kinitopioisi tora na katarisi i mpoxa toy fasismoy sto agio pateleimona! ti eti etsi e a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πουλιεται αμαξι μαρκας moskovits κοκινο επαναστατικο μοντελο 93 με ραδιοκασετοφωνο και ζωνες ασφαλειας.τιμη συζητισημη.. ειδικες τιμες σε φοιτητες και αλλοδαπους.τηλ 6946 011 156 φαχ 211 750 8119

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MITSUKO YAMA IISAKA ΤΑΝΑΣΙ ΚURKULA! MITSUKO YAMA NISHIRO GYOGYO KAISHA!!SHIN YURAKUCHO CHIYODA NICHIROGYO. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ- ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΑΠΕΛΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΣΤΗΛΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΕΔΩ!ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ!ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΑΝ ΤΟ 40 ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ..ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!ΠΧ ΕΣΕΙΣ.. ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΗΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΦΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΒΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΕΒΩΝΤΑΙ Η ΠΩΣΟ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΑΝΕ!!! ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΜΑ ΤΕΡΕΖΑ? ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!... ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ!ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ!!!!ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ..ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε καλα τα λες! εδω το συριζα πηγε στα σκοπια περσι και συμπαρασταθικε τους κλεφτες της ιστοριας μας και ψαχνανε να βρουν λεει κοινα σημεια οι απατριδες, και φετος πηγανε στον εβρο να συναντησουν τουρκους δηθεν δημοκρατες για να τα πουνε απο κοντα.παντα φιλοι με τον εχθρο οι αριστεροι και παντα κατα σε οτιδηποτε εθνικο.τυχαιο? ευτηχος ο κοσμος τους καταλαβε τι φρουτα ειναι και τους γυρισε την πλατη,αν φυγουν οι λαθρομεταναστες η ομοφυλοφυλοι τα πρεζονια και οι εφιαλτες απ αυτο το αποκομμα θα μηνει μονο ο κυρ αλεκος που εφαγε τα γιαουρτια και η παρταλιου με τα αυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι έγινε απενεργοποιήθηκε ο προέλεγχος των σχολίων και γεμίσαμε troll ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς διαχειριστή:
    Θα συνεχίσεις να επιτρέπεις να γράφουν οι χρυσαυγίτες τα σχόλιά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. prepoi na toys stoiloymai stoys yponomoys prin einai poly arga kai aytoys kai tis kyratses tis pl.attikhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. συναγωνιστες,καμινη και κικιλια δαγκωτο.Αποχη ακυρο βγαζουν κακλαμανη και σγουρο.Εάν βγει ο σγουρος τοτε ο τζεφρυ θα παρει το μηνυμα οτι μας μαμαει ασαλιωτα και μας αρεσει και ψηφιζουμε σγουρο.Με το 24 τοις εκατο του σγουρου θα εκανε παρελαση θριάμβου και νικης που επεσε απο το 44 στο 24 τοις εκατο.Εάν με την αποχη των αριστερων βγει ο σγουρος τοτς συνταξεις στα 200 ευρ και κατωτατο μισθο απο 500 καθαρα στα 300.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ.Τα 1500 αθωα θυματα του Μελιγαλα ειναι η αποδειξη γιαυτο.Ψηφος στο τρελο αγορι και προικισμενο κικιλια και στον αναθεωρητη καμινη ειναι ενα τιποτα στα πλαισια του σκοπου που αγιαζει τα μεσα και των νεων μελιγαλαδων και των γκουλαγκ που θα φερει το τιμημενο κκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΙΚΗ του ΚΑΜΙΝΗ, ΚΟΝΤΡΑ στο ΠΑΣΟΚ

    Η εκδίκηση του ανορθολογικού.

    Αποτελεί η επιλογή Καμίνη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, ανάχωμα στην ενδυνάμωση του ναζιστικού – εθνικοσοσιαλιστικού φαινομένου;

    Τι ακριβώς συνιστά το ναζιστικό φαινόμενο που διαβρώνει αυτή τη στιγμή ολόκληρο τον κατασταλτικό κρατικό μηχανισμό, και μπορεί να αποδυναμωθεί στην κάλπη;

    Η στήριξη του Καμίνη από την κοινωνική βάση της αριστεράς, θα συνιστούσε αυτομάτως συμπόρευση με την έκνομη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το Μνημόνιο;

    Επιδιώκει στ’ αλήθεια το ΠΑΣΟΚ τη νίκη του υποψηφίου του στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής;

    Μπορεί η κοινωνική αριστερά να δημιουργήσει ένα « εκλογικό σαμποτάζ », υπερβαίνοντας την τραυματική μετεμφυλιακή της προσκόλληση σε έναν αγοραίο κοινοβουλευτισμό, και τους υποτιθέμενους κανόνες του, που μόνο αυτή πλέον υπερασπίζεται και που οι επίσημες αστικές δυνάμεις τον παραβιάζουν σε κάθε κρίσιμη στιγμή για την επιβίωση τη δική τους και της τάξης που υπηρετούν;


    Μπροστά στην επαναληπτική δημοτική κάλπη της Κυριακής, Μερικές απαντήσεις.


    http://tvxs.gr/userpost/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οχι στον πρωκτοεπιλεκτικο ρατσισμο! ναι στους γαμους των ομοφυλοφυλων! ναι στους γαμους με πραγματα φυτα και ζωα! οχι στην ιμπεριαλιστικη βαρβαροτητα! ΤΣΥΡΙΖΑ COCA COLA COMPANY BY AL/ALBANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. EROXX DVD SEX SHOP.απεριοριστη ποικιλια απο τα καλυτερα και πιο σπανια ερωτικα αντιιμπεριαλιστικα DVD'για συντροφους,και ειδη SEX-SHOP εισαγωγης μας.πολυπολυτισμενο και φιλικο περιβαλον.εξυπηρετηση,εχεμυθεια,συντονισμος,και επανασταση στον ερωτα.καμπινες ιδιωτικων προβολων.σταδιου 61 στον πρωτο οροφο.OMONOIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SAKHO.AFRIKANOS.μαγος γνωστης μεταφυσικων πνευματιστικων εργασιων,επιλυση μαγειας,επαναφορες προσωπων,ισχυρα ενεργειακα φυλτρα,απομακρυνση κακοτυχιας.ανοδο θετικου καρμα.τλ 210-8838079.6979143289

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. OYΡΣΟΥΛΑ.καλλονη 20χρονη,με ομορφα αφτια και ξεχωριστη παρουσια με απιθανες αναλογιες,ζητα γνωριμια για μοναδικες στιγμες.6939-422663[ειδικες τιμες σε συντροφους και αιωνιους φοιτητες που τους εχει φαει η μαλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΤΡΥΧΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΕΡΑΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Η ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ.6944-850034

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TR.διαφορετικου τυπου!!καταξανθη καλλονη με μεγαλα προσοντα αναζητει γνωριμια γοητευτικου κυριου για να εντριφυσουν μαζι στα αδυτα της κοσμοθεωριας του μαρξ.. τηλ6981137957

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (Η ΧΑΡΑ) ΤΗΛ 210-5712341(9πμ 6μμ) φαξ 210-5712339

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ABANTAZ στα βορεια προαστια...μονο για εκλεκτους.. Καρολαιν πηγαδομουνοβα, αισθησιακη κουκλαρα,ωραιο σωμα,χυμωδης στηθος,πλουσιο μπουστο,ατελειωτη φαντασια,επιθυμει εξτριμ γνωριμια αυστηρα με αντικαπιταλιστη συριζαιο και βαλε. τηλ 6993-705143

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TOURAY.πανισχυρο μεντιουμ Ιερου Δασους.εικοσαετης εμπειρια,λυσεις σε ολα τα προβληματα σας..εργασιακα,πολιτικα,ερωτικα,χρονιες παθησεις,τυχη,επαναφορα προσωπων εξουσιας κλπ.λυσιμο μαγειας,γκατεμιας,γκινιας κλπ.αποτελεσματα 100% τηλ 210-8642454,6943-692338

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΒΑΔΙΣΤΑ!ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙς ΠΙΣΤΩΤΙΚΕς ΣΑς ΚΑΡΤΕς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ,ΑΠΟ 13-ΕΩΣ 36 ΑΤΟΚΕς ΔΟΣΕΙς.ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΗΛ 6940-009014,211-8004480

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. EPΩΤΙΚΑ φιλτρα,αιγυπτιακα φυλαχτα,κοκαλακι νυχτεριδας,τριχες απ τα αρχιδια του σταλιν.μονοβρακιων της φαραντουρη,ανοιγμα αυρας,ερωτικο δεσιμο,προστασια προστατη,ταρωσφαιρα,Τηλεφωνικες προβλεψεις δωρεαν.210-2833092.6944-310224(ΣΟΦΗ)ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ 2229061640

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ. φουντωσαν παλι οι φημες για τον γαμο του τζορτζ κλουνει με την ελιζαμπετα καναλις-αιτια-και αυτη τη φορα ηταν μια εμφανιση εκεινης με κατι που εμοιαζε πολυ με βερα στο δαχτυλο της.εκπροσωπος του αμερικανου σταρ εσπευσε να διαψευση τα περι γαμου λεγοντας οτι επροκειτο απλως για ενα χρυσο κρικο πετσετας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ! ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΚΑΘΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ -ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.. ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΠΑΡΤΑΛΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συντροφοι, αφου ειμαστε δημοκρατες γιατι δε σεβομαστε ολες τις αποψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επειδή διαφωνώ τόσο με τη λογική Κούρκουλα που εμπορεύεται τον αντιρατσισμό, διαγράφοντας τις λέξεις "προλεταριακός διεθνισμός", όσο και με τον Κακλαμάνη (όποιος έχει πάει στο Δήμο Αθηναίων στη Λιοσίων θα δει ως και αφισάκια του...Μεταξά σε κάποια γραφεία), θα ψηφίσω Καμίνη.

    Ένας Ζαχαριαδικός που στηρίζει το τι Πλαστήρας τι Παπάγος του 1952, καθώς ο Πλαστήρας ήθελε να μην κατεβάσουμε ούτε υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ