ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

KKE Generator ....


Η τεχνολογία στην υπηρεσία της επανάστασης! Για αυτό φοβερό εργαλείο παραγωγής πολιτικών ανακοινώσεων ενημερωθήκαμε για πρώτη φορά από την ιστοσελίδα “V for VALIS Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ”.

O ΚΚΕ Generator (v1.0) είναι ήδη πραγματικότητα. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την Επανάσταση Version 2.0 που θα έρθει, κατά τας Γραφάς, όταν το προλεταριάτο συνειδητοποιηθεί ως τάξη και τα άστρα βρεθούν στη σωστή τους θέση. Μέχρι τότε, δε χρειάζεται να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο για να συντάξεις την ανακοίνωσή σου. Τέρμα ο πονοκέφαλος πάνω από το πληκτρολόγιο, τα πιεστικά τηλεφωνήματα από τον Περισσό, τα ορθογραφικά λάθη από τη βιασύνη! Το KKE Generator (v1.0) κάνει τη δουλειά για σένα! Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχεις έτοιμη την πολιτική σου ανακοίνωση, οπότε εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο για την αγωνιστική σου δράση. KKE Generator (v1.0), με πλούσιο ξύλινο λόγο και άκαμπτο δογματισμό, η απάντηση του κινήματος στα φερέφωνα των ΜΜΕ, ο αναντικατάστατος σύντροφος κάθε συντρόφου. Είκοσι εννέα συντάκτες του Ριζοσπάστη συνιστούν ΚΚΕ Generator (v1.0)

Για να δείτε αυτό το εργαλείο, δεν χρειάζεται παρά να κάνετε ένα κλικ εδώ: ΚΚΕ Generator (v1.0)

1 σχόλιο :


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ