ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Γιατί ενοχλείται ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ από τις δηλώσεις του Α. Αλαβάνου;


Με γοργούς ρυθμούς η χώρα μας οδηγείται στην χρεοκοπία και η κρίση του χρέους εκδηλώνεται και σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Η Αριστερά εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της και στις μικροπολιτικές της βρίσκεται πίσω από τις απαιτήσεις των καιρών. Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χωρίς ουσιαστικά να έχει κανένα πραγματικό αντίπαλο εκτελεί τις έξωθεν εντολές και εναποθέτει τις ελπίδες της στα χέρια της κ. Μέρκελ του κ. Σαρκοζί και της ΕΚΤ.

Ο Α. Αλαβάνος από ένα καφενείο του Γραμματικού προσδιορίζει την θέση του Γ. Παπανδρέου στην ιστορία της χώρας μας ως του πρωθυπουργού που έκανε την μεγαλύτερη επίθεση στον κόσμο της εργασίας από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους. Αν δείτε το παρακάτω απόσπασμα από αυτή την ομιλία του Α. Αλαβάνου εύκολα γίνεται αντιληπτό γιατί εξοργίζεται ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ με τον Α. Αλαβάνο και γιατί χάνουν την ψυχραιμία τους τα παπαγαλία του στα ΜΜΕ:





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ