ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Κάλεσμα στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 24ης Φλεβάρη...


Με τον συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φίλοι και μέλη του «Μετώπου» και του ΣΥΡΙΖΑ -την ημέρα που αντιπροσωπεία της Ε.Ε είναι στην χώρα μας για να μας επιβάλει σε συνεργασία με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα νέα μέτρα - καλούν στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 24ης Φλεβάρη:



Μετά την εκδήλωση εκδόθηκε δελτίο τύπου, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύουμε παρακάτω:

Σε συμβολικό αποκλεισμό της επίσημης αντιπροσωπείας της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βασιλίσσης Σοφίας 2, προχώρησαν από τις 12.00 μέχρι τις 14.30 οι φίλοι του «Μετώπου» και του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάρτησαν στο μπαλκόνι πανώ με σύνθημα :”NO TO THE STABILITY PACT – EUROPEAN WORKERS UNITE IN SOLIDARITY AND SUBVERSION”.

Εκ μέρους τους ο Αλέκος Αλαβάνος έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Είναι μια ειρηνική συμβολική κίνηση φίλων του «Μετώπου Αλληλεγγύης» και του ΣΥΡΙΖΑ. Γίνεται στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα τη μέρα που αντιπρόσωποί της συναντώνται με κυβερνητικά στελέχη για να ζητήσουν την κατάργηση του 14ου μισθού, την κατάργηση του 13ου μισθού, την συνταξιοδότηση στα 70, την επιβάρυνση της λαϊκής φορολογίας. Λέμε όχι στο Σύμφωνο Σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιβάλλει αυτές τις αντικοινωνικές ρυθμίσεις. Θέλουμε μια Ευρώπη της Αλληλεγγύης και όχι μια Ευρώπη της κερδοσκοπίας. Όλοι αύριο στην απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στο Σύμφωνο Σταθερότητας».

4 σχόλια :

  1. Το Μέτωπο αλληλεγγύης τι ακριβώς είναι?
    ποιες δυνάμεις συμμετέχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ανταρσυα γιατι δεν παει μαζι με τον αλεκο;αφου καλα τα λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον το ανάποδο θέλεις να πεις. Γιατί δεν πάει ο Αλέκος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο συριζα είναι μάλλον τελειωμένη υπόθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέτωπο σε κάθε πόλη σε κάθε γειτονιά με ευρήτερη συμμετοχή όλων των δυνάμεων της αριστεράς.Με κοινό μέτωποαπέναντι στο Σ.Σ.Κάλεσμα σε όλους.Μάζεμα υπογραφών για δημοψήφισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ